Tiendeo official website

Honda Prisliste CR-V PHEV

Over 30 dage

Søger du efter de bedste Honda tilbud?

Hvis du søger efter de største Honda tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Honda eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 16 Honda-kataloger on Tiendeo. Tjek det nyeste Honda-katalog "Honda Prisliste CR-V PHEV" gyldig fra fra 11/6 til til 11/6 og gå i gang med at spare nu!

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo Thansen
  • Logo Toyota
  • Logo Ford
  • Logo Superdaek
  • Logo Volkswagen
  • Logo Mercedes-Benz

Honda, alle tilbuddene lige ved hånden

Honda

Honda er en Japansk virksomhed som primært er kendt for deres produktion af biler og motorcykler. Honda har i årenes løb beskæftiget sig med andet end forbrændingsmotorerne, såsom kunstig intelligens og robotter samt haveudstyr.

Honda er blandt de største bilproducenter i verden og den største producent af motorcykler og det har de været siden 1959. 

Honda har mottoet, " Drømmemaskiner som giver et smil på læben", det er ikke forkert, mange drengedrømme er startet ved lyden af en Honda motorcykel. Honda vil sælge drømme og drømmemaskiner , derfor investerer de også mange penge af overskuddet i teknologiudvikling.

Honda har solgt bilmærket Acura i USA og arbejdet sammen med Triumph i England, senere har de samarbejdet med Rover. Honda er aktiv i formel 1 siden 1964 og har leveret motorer til Williams, Maclaren og siden 2000 også til Bar teamet.

Honda er startet i 1948 af Soichiro Honda og har hovedsæde i Minato, Tokyo. Til daglig er Honda ledet af Fumihiko Ike. 

Honda har forhandlere og interesser over hele verden. Honda har over 200.000 ansatte , producerer over 15 milioner enheder hvert år og har en omsætning på næten 120 milliarder dollar.

Honda er over hele verden og alene i Danmark har de over 70 forhandlere af enten biler eller motorcykler. Honda tilbyder biler og motorcykler til hele Danmark og deres forhandlere er at finde spredt ud over landet. Ved de større byer finder du en forhandler som kan hjælpe med at finde den bil som passer til dig og dine behov.