Tilbud fra Ford

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Ford kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Biler og motor butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Ford...

Ford

Ford er en af de mest kendte og ældste bilmærker i verden og bærer stadig navn efter skaberen Henry Ford. Ford motor company producerer alle former for biler. Fords Kassevogne til håndværkeren, deres små bybiler som Ford KA til deres luksusmodeller Lincoln Towncar.

Se alle Ford forhandlernes tilbud her på Tiendeo hver uge, fra den nye Ford hybridbil til  Fords varevogne til håndværkeren.

Ford er en af verdens største bilfabrikanter og fra starten i 1903 med kun et par Ford T produceret om dagen til I dag hvor man producerer over 15.000 Ford modeller om dagen.

Ford er et brand og de kan levere alt indenfor biler, fra Ford luksusmærke Lincoln Towncars til Ford Ka den ultimaive bybil.

Ford Fabrikkerne var de første i verden til at implementere samlebånd og det gjorde man kunne producere en bil på under 3 timer.

Ford var en af de første til at masseproducere biler og Ford er i dag stadig en af de største bilfabrikanter i verden.

Ford har forhandlere og importører over hele verden og allerede i 1919 kom Ford Motorcompanies til Danmark.

Ford har tusindvis af forhandlere over hele verden og Danmark er ikke gået ram forbi, der er over 70 forhandlere af Ford over hele landet, og dertil kommer værksteder, karosseri værksteder og leasing kontorer.

 

Flere tilbud fra Biler og motor