Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Thansen.

Søger du efter de bedste Thansen tilbud?

Hvis du søger efter de største Thansen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Thansen eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Thansen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Nissan brochuren "Nissan LEAF" gyldig fra fra 15/1 til til 12/1.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo Thansen
  • Logo Toyota
  • Logo Ford
  • Logo Citroën
  • Logo Kia
  • Logo Opel

Thansen, alle tilbuddene lige ved hånden

Alle danskere kender T. Hansen, men få kender til den besynderlige historie bag firmaets navn, som blandt andet involverer stifterens ekskæreste.

Der gemmer sig en finurlig historie som kun få kender til bag Danmarks største autoudstyr- og reservedelsforretningen T. Hansen. For har du for eksempel nogensinde overvejet hvor firmaets navn stammer fra? Nej, det er ikke en forkortelse af stifter Bent Jensens navn. Nej, navnet stammer derimod fra Bent Jensens daværende kæreste, Trine Hansen, som kort efter firmaet for alvor blev skudt i gang i 1991 blev købt ud af firmaet. Men det bliver endnu bedre! For finalen på denne historie, som nærmest er taget ud af et Hollywood drama, er nemlig at Bent Jensen i dag er gift med søsteren til Trine Hansen, Helle, som han i dag har fire børn sammen med. 

T. Hansen startede tilbage i 1988 med at sælge knallerter, men først i 1991 blevet selskabet grundlagt i dens nuværende form. Selskabet har i dag hovedkontor i Middelfart og omtrent 500 personer beskæftiget.