Tiendeo official website

Aktuel tilbudsavis

8 dage tilbage

  Søger du efter de bedste Thansen tilbud?

  Hvis du søger efter de største Thansen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Thansen eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Thansen-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Thansen-katalog "Aktuel tilbudsavis" gyldig fra fra 29/5 til til 25/6 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Biler og motor kataloger

  • Logo Thansen
  • Logo Toyota
  • Logo Ford
  • Logo Superdaek
  • Logo Volkswagen
  • Logo Mercedes-Benz

  Thansen, alle tilbuddene lige ved hånden

  Alle danskere kender T. Hansen, men få kender til den besynderlige historie bag firmaets navn, som blandt andet involverer stifterens ekskæreste.

  Der gemmer sig en finurlig historie som kun få kender til bag Danmarks største autoudstyr- og reservedelsforretningen T. Hansen. For har du for eksempel nogensinde overvejet hvor firmaets navn stammer fra? Nej, det er ikke en forkortelse af stifter Bent Jensens navn. Nej, navnet stammer derimod fra Bent Jensens daværende kæreste, Trine Hansen, som kort efter firmaet for alvor blev skudt i gang i 1991 blev købt ud af firmaet. Men det bliver endnu bedre! For finalen på denne historie, som nærmest er taget ud af et Hollywood drama, er nemlig at Bent Jensen i dag er gift med søsteren til Trine Hansen, Helle, som han i dag har fire børn sammen med. 

  T. Hansen startede tilbage i 1988 med at sælge knallerter, men først i 1991 blevet selskabet grundlagt i dens nuværende form. Selskabet har i dag hovedkontor i Middelfart og omtrent 500 personer beskæftiget.