Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Thansen kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Biler og motor butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Thansen...

Alle danskere kender T. Hansen, men få kender til den besynderlige historie bag firmaets navn, som blandt andet involverer stifterens ekskæreste.

Der gemmer sig en finurlig historie som kun få kender til bag Danmarks største autoudstyr- og reservedelsforretningen T. Hansen. For har du for eksempel nogensinde overvejet hvor firmaets navn stammer fra? Nej, det er ikke en forkortelse af stifter Bent Jensens navn. Nej, navnet stammer derimod fra Bent Jensens daværende kæreste, Trine Hansen, som kort efter firmaet for alvor blev skudt i gang i 1991 blev købt ud af firmaet. Men det bliver endnu bedre! For finalen på denne historie, som nærmest er taget ud af et Hollywood drama, er nemlig at Bent Jensen i dag er gift med søsteren til Trine Hansen, Helle, som han i dag har fire børn sammen med. 

T. Hansen startede tilbage i 1988 med at sælge knallerter, men først i 1991 blevet selskabet grundlagt i dens nuværende form. Selskabet har i dag hovedkontor i Middelfart og omtrent 500 personer beskæftiget.