Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Peugeot.

Søger du efter de bedste Peugeot tilbud?

Hvis du søger efter de største Peugeot tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Peugeot eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Peugeot og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo ALD Automotive
  • Logo Billigbilpleje
  • Logo Saab
  • Logo CarSpot
  • Logo Euromaster
  • Logo Superdaek

Peugeot, alle tilbuddene lige ved hånden

Peugeot

Peugeot er et Fransk bilmærke og en del af Citroèn koncernen. Peugeot er startet i 1810 og lavede kaffekværne og cykler. Peugeot´s løve emblem er fra 1858 og er i dag europas næststørste bilproducent.

Peugeot er en af de biler som man ser mange af i Danmark, deres små bybiler til lave priser og med god brændstofsøkonomi er noget som tiltaler alle.

Hver uge kan du se Peugeot´s tilbud her på Tiendeo, se hvor billigt du kan få en kvalitets bil til en fantastisk billig pris.

Peugeot har sloganet " Motion and Emotion" , " bevægelse og Følelser" . Følelser er hvad de ligger i deres biler for at brugere skal kunne bevæge sig sikkert i deres biler.

Peugeot har over 205.000 ansatte og er verdens 6 største producent af biler med 117.000 som hvert år kører af samlebåndet.

Peugeot er et navn alle som har hørt om en bil kender og der kører mange af dem på de danske veje, og over resten af verden.

Med en fortid med at lave cykler og kaffekværne til en moderne bilfabrik og en af de største bil producenter i verden.

Peugeot samarbejder med mange andre bilfabrikanter som Ford og jaguar for bare at nævne et par stykker.

Peugeot sendte deres 1 bil på markedet i 1890 , siden da er det blevet til rigtig mange biler som de fra fabrikker over hele verden med det berømte Peugeot logo på fronten.

Peugeot har hovedsæde i Paris og forhandlere over hele verden. med over 200.000 ansatte og med en omsætning på 46 milliarder euro om året.

Peugeot ved at det i den verden vi lever i med større og større fokus på forurening og co2 udslip er nødvendigt at få biler på markdet som kan køre langt på literen og er passende til bykørsel men stadig med høj kvalitet passende for en bil med løve logoet.

Peugeot kæmper hårdt og er på forkant med en udvikling i et marked med stadig stigende konkurrence fra mange sider.