Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Volvo.

Søger du efter de bedste Volvo tilbud?

Hvis du søger efter de største Volvo tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Volvo eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Volvo og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo ALD Automotive
  • Logo Billigbilpleje
  • Logo Saab
  • Logo CarSpot
  • Logo Euromaster
  • Logo Superdaek

Volvo, alle tilbuddene lige ved hånden

Volvo

Volvo er et svensk konglomerat som producerer biler, lastbiler, industrimaskiner og flymotorer. Volvos første bil rullede ud i 1927 og blev fra starten af populær. Efter 2 verdenskrig fik Volvo for alvor vind i sejlene.

Volvos bilafdeling blev i 1999 frasolgt til Ford Motor Company og i 2012 solgte Volvo afdelingen for flymotorertil britiske GKN.

Se alle Volvos tilbud hver uge her på Tiendeo.

Volvo har sit hovedsæde i Göteborg og på latin betyder Volvo "jeg ruller" og det er meget rammende for en bilfabrik

Volvo har et ry for at være en solid luksusbil som er bygget til at kunne klare den skandinaviske vinter og et sammenstød med en elg uden at tage skade.

Volvo er biler i enhver afskygning , fra de klassiske familiebiler med de skarpe kurver til de store Volvo lastbiler som man ser alle steder.

Volvo er kvalitet og komfort. Inden ford motors overtog Volvo havde de et samarbejde med Renault, men selv om man forsøgte at få lagt de to sammen lykkedes det aldrig.

Volvo er startet i 1927 og har hovedsæde I Göteborg og har i dag Carl-Henrik Svanberg som direktør.

Volvo har salgsteder over hele verden og en omsætning på næsten 300 milliarder kroner om året.

Volvo har forhandlere i hele verden og 34 forhandlere i Danmark. Volvo er ikke en billig bil og henvender sig til dem som ønsker en kvalitetsbil i klassisk design hvor sikkerhed er i højsædet.

Volvo har forhandlere ved de større byer hvor de kan finde de købekraftige som har råd til en Volvo eller ved industriområderne hvor der er mulighed for at afsætte en lastbil.