Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Volkswagen.

Søger du efter de bedste Volkswagen tilbud?

Hvis du søger efter de største Volkswagen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Volkswagen eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Volkswagen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo ALD Automotive
  • Logo Billigbilpleje
  • Logo Saab
  • Logo CarSpot
  • Logo Euromaster
  • Logo Superdaek

Volkswagen, alle tilbuddene lige ved hånden

Volkswagen

Volkswagen er et tysk bilmærke med hovedsæde i Wolfsburg. Volkswagen er det mest sælgende i Volkswagen Group og det originale mærke.

Volkswagen Group er europas største bilproducent og verdens 3 største.

Volkswagen har 3 biler i top ti over de mest solgte biler nogensinde.

 

 

Se alle tilbud fra Volkswagen hver uge her på Tiendeo.

Volkswagen er et brand og der er næppe mange som ikke kender. Den klassiske folkevogns bobbel som man så alle steder.

folkevognsfabrikker blev startet af Hitler i 1930´erne under navnet KdF-wagen, men kom dog aldrig til at producere biler pga 2 verdenskrig.

 

Volkswagen, den ikoniske fabrik fra Tyske Wolfsburg som har givet verden klasiker som folkevogn Passat , Folkevogn Bobbel og Folkevogn Golf.

Volkswagen har slognaet " Das Auto" og "Vorsprung Durch Teknologie".over sat er det Folkevogn" Bilen" og " forspring via teknologi"

Volkswagen er startet i 1937, men tager først navnet Volkswagen  efter 2 verdenskrig.

I efterkrigstidens Tyskland blev Volkswagen et symbol på opbygningen af Vesttykland med dens store succes.

Volkswagen har hovedsæde i den by som blev bygget op om fabrikkerne, Wolfsburg. Folkevogn har i dag forhandlere over hele verden og omsætter hvert år for mere end 197 milliarder Euro.

At Volkswagen og deres biler er populære ser man tydeligt på anatallet af forhandlere, alene i Danmark har folkevogn flere end 100 forhandlere. Hver en afkrog er dækket og alle kan hvis de vil,  få en folkevogn i garagen. 

På de danske veje ser man mange og specielt de små bybiler er populære i de større byer.