Tiendeo official website

Tilbud Illums Bolighus

Over 30 dage

  Tilbud fra Illums Bolighus

  Søger du efter de bedste Illums Bolighus tilbud?

  Hvis du søger efter de største Illums Bolighus tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Illums Bolighus eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Illums Bolighus-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Illums Bolighus-katalog "Tilbud Illums Bolighus" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Find Illums Bolighus kataloger i din by

  Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Levende Farver
  • Logo Den Grønne Butik
  • Logo Lavpris Træ
  • Logo Danbo Møbler
  • Logo Xl-Møbler
  • Logo Trævarefabrikernes Udsalg

  Illums Bolighus, alle tilbuddene lige ved hånden

  Illums Bolighus

  Illum´s Bolighus var den første af sin slags i verden, ingen havde før set man kombinerede tekstiler, møbler med kunst.

  I dag er Illum´s et kendt navn i Danmark som stedet for dansk design og kvalitet. Illums Bolighus og Illums stormagasin har i dag intet med hinanden at gøre.

  Se Illum´s bolighus tilbud her på Tiendeo og se hvad det bedste i Dansk design er. 

  Illum´s bolighus er et ikon , den første med kombinationen af møbler tekstiler og kunst i et hus og med fokus på Dansk design og en høj kvalitet. Faa sorteímentet til bygning som huser dem

  Illum´s er et navn som alle kender, enten for forretningen i Tivoli med design til årstiden eller for deres store forretning i Amagertorv i København, flot design og en service som er udsøgt.

   

  Illums blev startet i 1920 under navnet BO, men skiftede navn da Familien der ejede Illums varehus overtog det i 1941.

  Illum´s bolighus har ikke noget at gøre med Illum varehuset, ejerskabet ligger hos en investorgruppe ledet af Henrik Ypkendanz  

  Illum´s ved deres kundegrundlag er de som er købekraftige, så de er at finde i København og i lufthavnen og Århus, det er der hvor dem som har råd til kvaliteten og servicen er tilstede.