Tilbud fra Best Seller

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Best Seller kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Best Seller...

Best Seller

Bestseller er en storspiller på det internationale modemarked, Bestsellers online-shop sælger modetøj i mærker som VILA, Pieces, og Only og de har forhandlere og konceptforretninger over hele verden. Bestseller har hovedsæde i Brande og en selvstændig division i Kina, Bestseller Fashion group China.

Se alle de fantastiske tilbud på Bestsellers hjemmeside , eller besøg en af deres mange forretininger i mere end 41 lande.

Bestseller er startet i Danmark af Troels Holch Povlsen og Merete Bech Povlsen og selvom Bestseller overgik til et aktieselsskb i 2000 er det stadig familien som i dag ejer koncernen. På BestSeller hjemmesiden kan du handle dit modetøj, eller få henvisninger til den nærmeste modeforretninger under BestSeller brandet.

BestSeller har de senere år også fokuseret på kvinder med kurver og har introduceret mærket Junarose. Best Seller er et stort E-commerce firma og det er muligt at handle på deres store internetshop i over 70 lande.

 

 

BestSeller er startet i 1975 og er siden blevet et verdensomspændende firma, med forretninger i 40 lande og e-commerce i 70 lande.

Alene i Danmark har BestSeller over 100 forretinger til deres forskellige brands og på verdensplan har de over 4100 konceptforretninger til deres mærker.

Best Seller har et utal af mærker i deres portfolie fra Jack and Jones til Only, de har så de dækker et meget bredt spekter af befolkningen og de har forretninger som dækker danmark med deres forskellige mærker. Alle større centre og gågader har mindst en af deres forretninger.

Flere tilbud fra Mode