Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Bianco.

Søger du efter de bedste Bianco tilbud?

Hvis du søger efter de største Bianco tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bianco eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Bianco og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Bianco, alle tilbuddene lige ved hånden

Bianco

Bianco er en dansk skotøjskæde med stor fokus på den moderigtige sko til enhver lejlighed. Bianco fungerer som franchise og har det formål at få modeskoen fra run-ways på modesserne til de danske fortove.

Bianco har primært fokus på sko , men Bianco forhandler også mindre accessories blandt andet solbriller, tasker og tørklæder.

Se alle Biancos mange tilbud på Tiendeo hver uge

Bianco er et forholdsvist nyt firma, men Bianco har allerede sat sig tungt på det nordeuropæiske marked. Biancos har fra starten af set fremad mod at blive et internationalt brand, frygten for manglende succes har været større end de eventuelle problemer som kunne opstå undervejs.

Bianco er et franchise som fra starten af har haft planen klar. Bianco ville være en storspiller på det internationale marked og man har hele tiden haft øjnene plantet på den fremtid de ville skabe for Bianco Footwear.

Bianco har fodtøj til både ham og hende og med nye opdateringer på deres webshop hver uge er der altid en mulighed for at finde nyt til at supplere gardaroben.

Bianco Footwear blev etableret i 1987 af René Piper Laursen og siden da er det kun gået fremad for Bianco Footwear og de er ikke færdige med at sætte deres præg på de sko moden.

Bianco har 160 forretninger i Nordeuropa og Biancos franchise ser ud til at ekspandere yderlige de kommende år.

Bianco ved at de kan nå alle med deres web-shop, men ellers er Biancos forretninger at finde i storcentre på gågader hvor deres primære kundegrundlag er. Bianco er bevidste om at deres kunder er storbyen hvor de mest modebevidste kunder er at finde.