Find Bianco i din by

Dette vil måske interessere dig om Bianco...

Bianco

Bianco er en dansk skotøjskæde med stor fokus på den moderigtige sko til enhver lejlighed. Bianco fungerer som franchise og har det formål at få modeskoen fra run-ways på modesserne til de danske fortove.

Bianco har primært fokus på sko , men Bianco forhandler også mindre accessories blandt andet solbriller, tasker og tørklæder.

Se alle Biancos mange tilbud på Tiendeo hver uge

Bianco er et forholdsvist nyt firma, men Bianco har allerede sat sig tungt på det nordeuropæiske marked. Biancos har fra starten af set fremad mod at blive et internationalt brand, frygten for manglende succes har været større end de eventuelle problemer som kunne opstå undervejs.

Bianco er et franchise som fra starten af har haft planen klar. Bianco ville være en storspiller på det internationale marked og man har hele tiden haft øjnene plantet på den fremtid de ville skabe for Bianco Footwear.

Bianco har fodtøj til både ham og hende og med nye opdateringer på deres webshop hver uge er der altid en mulighed for at finde nyt til at supplere gardaroben.

Bianco Footwear blev etableret i 1987 af René Piper Laursen og siden da er det kun gået fremad for Bianco Footwear og de er ikke færdige med at sætte deres præg på de sko moden.

Bianco har 160 forretninger i Nordeuropa og Biancos franchise ser ud til at ekspandere yderlige de kommende år.

Bianco ved at de kan nå alle med deres web-shop, men ellers er Biancos forretninger at finde i storcentre på gågader hvor deres primære kundegrundlag er. Bianco er bevidste om at deres kunder er storbyen hvor de mest modebevidste kunder er at finde.

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.