Bonell's
Bonell's

Bonell's rabatkoder, katalog og tilbud

Vi offentliggør snart tilbud fra Bonell's

Find Bonell's i din by

Dette vil måske interessere dig om Bonell's...

Bonell's

Bonell's er eksklusive smykker, ure og gaveartikler og deres samarbejdspartnere er store firma som Seiko, Tissot, Dolce og Gabbana og smykker fra firmaer som Ole Lynggaard og Nuran. Du kan finde Bonell's forretninger på deres hjemmeside og købe smykker , ure eller gaveartikler på deres kommende Bonell's web-shop.

Se alle de gode tilbud på smykker, ure og gaveartikler på Bonell's hjemmeside og shop på deres kommende web-shop eller besøg en af deres forretninger.

Søger du eksklusive smykker , ure eller gaver så er det Bonell's du tager til, high-end smykker og ure er hvad de er specialister i. Bonell's web-shop, som kommer snarest og forretninger samarbejder med high-end leverandører indenfor smykker, ure og gaveartikler og de anbefaler man kigger ind og ser de nyeste i deres kollektioner.

Bonell's har lige nu kun deres to forretninger, men der arbejdes på højtryk for at få skabt en online shop som kan være med til at servicere kunderne og deres indkøbsbehov. Med links til firmaer som Pandore, Seiko og Georg Jensen ved man der altid er smykker, ure og gaver til enhver situation.

Bonell's er startet i 1999 i City 2 i Tåstrup og har siden føjet en forretning mere til i Fields shoppingcenter på Amager.

Bonell's har lige nu kun de to forretninger, men der arbejdes på højtryk for at etablere en web-shop under ledelse af direktør Benjamin Kevork Streander

Begge Bonell's forretninger ligger i store indkøbscentre og der er let adgang med offentlig transport og mulighed for parkering ved begge centre hvis man er i bil. Bonell's er high-end og de ved kunderne kan være krævende og derfor er deres personale uddannet og klar til at rådgive og vejlede kunder med deres køb.

Andre Mode butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer