Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Bonell's.

Søger du efter de bedste Bonell's tilbud?

Hvis du søger efter de største Bonell's tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bonell's eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Bonell's og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Find Bonell's kataloger i din by

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Bonell's, alle tilbuddene lige ved hånden

Bonell's

Bonell's er eksklusive smykker, ure og gaveartikler og deres samarbejdspartnere er store firma som Seiko, Tissot, Dolce og Gabbana og smykker fra firmaer som Ole Lynggaard og Nuran. Du kan finde Bonell's forretninger på deres hjemmeside og købe smykker , ure eller gaveartikler på deres kommende Bonell's web-shop.

Se alle de gode tilbud på smykker, ure og gaveartikler på Bonell's hjemmeside og shop på deres kommende web-shop eller besøg en af deres forretninger.

Søger du eksklusive smykker , ure eller gaver så er det Bonell's du tager til, high-end smykker og ure er hvad de er specialister i. Bonell's web-shop, som kommer snarest og forretninger samarbejder med high-end leverandører indenfor smykker, ure og gaveartikler og de anbefaler man kigger ind og ser de nyeste i deres kollektioner.

Bonell's har lige nu kun deres to forretninger, men der arbejdes på højtryk for at få skabt en online shop som kan være med til at servicere kunderne og deres indkøbsbehov. Med links til firmaer som Pandore, Seiko og Georg Jensen ved man der altid er smykker, ure og gaver til enhver situation.

Bonell's er startet i 1999 i City 2 i Tåstrup og har siden føjet en forretning mere til i Fields shoppingcenter på Amager.

Bonell's har lige nu kun de to forretninger, men der arbejdes på højtryk for at etablere en web-shop under ledelse af direktør Benjamin Kevork Streander

Begge Bonell's forretninger ligger i store indkøbscentre og der er let adgang med offentlig transport og mulighed for parkering ved begge centre hvis man er i bil. Bonell's er high-end og de ved kunderne kan være krævende og derfor er deres personale uddannet og klar til at rådgive og vejlede kunder med deres køb.