Tiendeo official website

Tilbud C&A

Over 30 dage

  Tilbud fra C&A

  Søger du efter de bedste C&A tilbud?

  Hvis du søger efter de største C&A tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra C&A eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 C&A-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste C&A-katalog "Tilbud C&A" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Find C&A kataloger i din by

  Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

  C&A, alle tilbuddene lige ved hånden

  C&A

  C&A er et stor Hollandsk kæde af tøjforretninger med en lang historie som kan levere alt tøj til hele familien. Det er bare med at kigge ind på C&A online, og shoppe i den store web-shop, eller finde den nærmeste forretning og se hvad de har som falder i din smag.

  Se alle de gode tilbud på tøj på C&A online, køb alt til hele familien , shorts til ferien, eller kjoler til den store fest.

  C&A har over 150 år på bagen, startet af to brødrene Clemens og August Brenninkmeijer og var i starten en  klædefabrik. C&A navnet er forbogstaverne fra de to brødre. C&A  er i dag ejet af familien Brenninkmeijer og hører til blandt de rigeste i Holland.

  Skal man bruge tøj, så er det bare med at kigge ind på C&A online-shop, der er alt tøj til hele familien, kjoler til teenageren, tøjet til ferien, jeans og trøjer til et mere råt look, C&A har det hele og lidt til.

  C&A er startet i 1841 men det er først i 1861 den første tøjforretning bliver åbnet. C&A er i dag at finde i 30 lande Danmark inklusiv.

  C&A har i Danmark to forretninger som begge ligger i Jylland, men der er rig mulighed for at bestille deres tøj på deres online-shop.

  I 1990´erne forsøgte C&A at komme ind på det danske marked, men måtte lukke forretningerne igen, senere er C&A vendt tilbage, og denne gang farer de lidt mere med lempe og erobrer ganske langsomt markedsandele.