Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste C&A kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

C&A, alle tilbuddene lige ved hånden

C&A

C&A er et stor Hollandsk kæde af tøjforretninger med en lang historie som kan levere alt tøj til hele familien. Det er bare med at kigge ind på C&A online, og shoppe i den store web-shop, eller finde den nærmeste forretning og se hvad de har som falder i din smag.

Se alle de gode tilbud på tøj på C&A online, køb alt til hele familien , shorts til ferien, eller kjoler til den store fest.

C&A har over 150 år på bagen, startet af to brødrene Clemens og August Brenninkmeijer og var i starten en  klædefabrik. C&A navnet er forbogstaverne fra de to brødre. C&A  er i dag ejet af familien Brenninkmeijer og hører til blandt de rigeste i Holland.

Skal man bruge tøj, så er det bare med at kigge ind på C&A online-shop, der er alt tøj til hele familien, kjoler til teenageren, tøjet til ferien, jeans og trøjer til et mere råt look, C&A har det hele og lidt til.

C&A er startet i 1841 men det er først i 1861 den første tøjforretning bliver åbnet. C&A er i dag at finde i 30 lande Danmark inklusiv.

C&A har i Danmark to forretninger som begge ligger i Jylland, men der er rig mulighed for at bestille deres tøj på deres online-shop.

I 1990´erne forsøgte C&A at komme ind på det danske marked, men måtte lukke forretningerne igen, senere er C&A vendt tilbage, og denne gang farer de lidt mere med lempe og erobrer ganske langsomt markedsandele.

Flere tilbud fra Mode