Vi offentliggør snart tilbud fra Eurosko

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Eurosko kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Eurosko...

Eurosko

Det norsk dannede engrosfirma Eurosko er skandinaviens største med over 300 skoforretninger i alt. De har alt i Damesko til både hver og fest og det samme gælder for herresko og selvfølgelig glemmer de ikke at børnesko er en vigtig del af deres sortiment.

se de gode tilbud på Eurosko hjemmesiden og find den forretning som ligger nærmest dig eller shop direkte på Eurosko web-shoppen.

Eurosko har sloganet " We Love Shoes ", det må man sige de gør, deres sortiment i både kvindesko, Herresko og børnesko er stort. med mærker som Lacoste, Adidas og Vans blandt mange så er man sikker på at få kvalitet for pengene.

Eurosko er oprindeligt startet i Norge er i Norge den dominerende spiller på markedet og de har også taget en stor bid af det svenske marked, nu er turen kommet til Danmark og med deres store udvalg i sko til både hverdag og fest vil de med sikkerhed kunne lege med.

Eurosko er startet i Norge i 1983 og har haft på siden. I 2013 kom de til Danmark og de har samarbejde med skoforretninger over store dele af landet.

Siden Eurosko kom til Danmark i 2013 har de etableret forhandlingsaftaler med over 25 skoforretninger over det meste af landet.

Eurosko har alle de mærker som alle vil gå, så de ved de skal have forhandlere over hele landet, og de er godt på vej til snart at have dækket Danmark. Der er endnu enkelte steder som ikke har Eurosko, men de er få.

 

Flere tilbud fra Mode