Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Femilet.

Søger du efter de bedste Femilet tilbud?

Hvis du søger efter de største Femilet tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Femilet eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Femilet og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Femilet, alle tilbuddene lige ved hånden

Femilet

Femilet er en dansk kæde af lingerie forretninger med snart 100 år på bagen. I 2010 blev Femilet opkøbt af den franske lingerie firma Groupe Chantelle og blev en del af et større firma på det internationale marked.

Femilet producerer hvert år 4 kollektioner incl. en badetøjskollektion. Kollektionerne kommer løbende ud i forretningerne.

Femilet er lingerie og en del af Groupe Chantelle siden 2010 og er dermed en del af det internationale marked.

Femilet er dansk lingerie og som de selv siger. de ønsker at skabe lingerie som skaber velvære indefra.

Med fokus på kvalitet, rådgivning og design foregår stadig i Danmark. Femilet sælges fra konceptforretning og shop- i-shop som Magasin.

Femilet er dansk lingerie som i næsten 100 år har leveret feminint lingerie, undertøj og nattøj til de danske kvinder.

Med fokus på kvalitet og pasform forsøger Femilet at ramme det som den moderne kvinde som ved at man ikke skal gå på kompromis.

Femilet er startet i 1923 af Jens Krøjgaard i Herning og har siden udviklet sig til en moderne virksomhed med hovedkontorets lager i Ikast.

Femilet har i Danmark 23 konceptbutikker, heraf 18 egne og 5 på franchise-basis, samt 6 shop-in-shops i Magasin og 2 shop-in-shops i Salling.

Femilet henvender sig til den selvsikre kvinde som ved hun er bevidst om velvære starter indefra. Femilet er ikke det billigste mærke på markedet, men kvalitet koster og derfor er Femilet at finde hvor der er kunder som gerne betaler lidt ekstra for kvalitet. Femilet er at finde i større centre, i Magasin og de større byer hvor deres kunder kan møde dem.