Tilbud fra Gerry Weber

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Gerry Weber kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Gerry Weber...

Gerry Weber

Gerry Weber designer og sælger tøj og accessories til den moderne kvinde både online og fra forhandlere over hele europa. Der er gode muigheder for at finde en Gerry Weber forhandler og for at bestille og shoppe modetøj Gerry Weber hjemmesiden eller finde en forhandler af Gerry Weber modetøj i nærheden af dig.

Se alle de fantastiske tilbud på modetøjGerry Weber online eller bruge Gerry Weber hjemmesiden til at finde en forhandler.

Gerry Weber er meget aktiv i sposorering af sport, de sponsorerer deres egen tennis turnering i Halle, Gerry Weber Open og har i flere år været trøje sponsor hos fodboldklubben Armenia Bielefeld. Gerry Weber designer tøj i forskellige stil , fra Gerry Weber blazer til Gerry Weber tørklæder, men kendetegnet for det hele er det feminine og farverige.

Kigger du ind på Gerry Weber hjemmesiden finder du alt hvad hjertet kan begære af modetøj, Gerry Weber jeans, trøjer, kjoler . Alle i frisk design med et feminint snit og i farver og kontraster.

Gerry Weber er startet i 1972 og har siden spredt sig til store dele af Europa. I Danmark har Gerry Weber hovedsæde i kolding.

Gerry Weber har udover nettet salgssteder over hele landet blandt andet Magasin og en omsætning på 800 millioner euro om året.

Udover nettet, hvor Gerry Weber designs er til salg , så har firmaet samarbejdspartnere over hele Danmark som sælger deres modetøj. Gerry Weber ved de tiltaler den moderne stilbevidste kvinde så derfor finder du dem selvfølgelig i byerne og online.

Flere tilbud fra Mode