Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Gundtoft.

Søger du efter de bedste Gundtoft tilbud?

Hvis du søger efter de største Gundtoft tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Gundtoft eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Gundtoft og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Gundtoft, alle tilbuddene lige ved hånden

Gundtoft

Gundtoft er en dansk kæde af modeforretninger som forhandler både danske og udenlandske mærker af high-end modetøj som Mads Christensen og Hugo Boss.

Fokus på den modebevidste kvinde og på service samt at man altid vil stræbe efter at prisen på deres produkter er konkurrencedygtig.

Se alle de gode tilbud fra Gundtoft på deres hjemmeside eller besøg en af deres forretninger.

Gundtoft er høj kvalitet til favorable priser. Det er sammen med deres høje service det som deres forretninger står på af fundament.

Fra starten til i dag har Gundtoft vokset støt og holder en fast gruppe af kunder blandt de modebevidste.

Med danske mærker som By Malene Birger og Bruun Bazar samt mange udenlandske mærker i samme kvalitet og prisklasse er der ikke tvivl om at det er high-end mode, som Gundtoft forhandler.

Som de mærker Gundtoft forhandler er de klasse og modebevidste.

Gundtoft er startet i 1957 og det er gået støt frem siden. I dag har kæden 11 forretninger som primært ligger i byerne.

Gundtoft har hovedsæde i Kolding og omkring 35 ansatte. Til daglig ledes firmaet af Henrik Gundtoft .

Gundtoft er high-end mode og de ved deres kundegrundlag er de modebevidste kvinder i byerne , så det er også der hvor Gundtoft har lagt deres forretninger. Alle deres forretninger ligger i centre og på indkøbsstrøg i de større byer.