Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra HTH.

Søger du efter de bedste HTH tilbud?

Hvis du søger efter de største HTH tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra HTH eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra HTH og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Hjem og møbler-kategorien som fx Kop & Kande brochuren "Kop Kande uge22" gyldig fra 01/06/2023 til 08/06/2023.

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo JYSK
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo IKEA
  • Logo Flying Tiger
  • Logo My Home

HTH, alle tilbuddene lige ved hånden

HTH

Skal man have nyt køkken , så er det HTH man tager til, her kan du finde alt i køkkenskabe, garderobeskabe, køkkenborde og inspiration til dit nye køkken. Du kan vælge at friske dit køkken op med nye køkkenlåger.

Se alle de fantastiske tilbud på køkkener og andre skabe på HTH hjemmesiden og få inspiration.

 

HTH er  en af skandinaviens førende producenter af køkkener og garderobeskabe, de er i dag ejet af Nobia A/S, som er et af europas ledende med flere end 20 stærke køkkenbrands.

At mange har hentet inspiration hos HTH til deres drømmekøkkener ved alle og HTH er parat med råd og vejledning om du skal bruge nye køkkenlåger, skabe til badeværelset, et godt tilbud på en komplet køkken renovering.

 

HTH er grundlagt af to brødre i 1966 og har siden slået sig fast som en dansk køkken institution.

HTH har i dag 120 forretninger og producerer hvert år 75.000 køkkener og planen er yderligere ekspansion

HTH har forretninger og showrooms ved byerne, men de er fordelt over hele landet, alle med samme gode service.