Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Mr.

Søger du efter de bedste Mr tilbud?

Hvis du søger efter de største Mr tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Mr eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Mr og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Mr, alle tilbuddene lige ved hånden

Mr

Mr er specialister sig i herremode, her kan du få alt fra herre jeans til det klassiske jakkesæt og alt der imellem. Det hele kan købes online eller i en af forretningerne over hele landet og du er sikker på kvalitet og god kundeservice.

 

Kig ind på Mr hjemmesiden og shop i web-shopen eller få at vide hvor den nærmeste forretning ligger.

Som Mr selv siger så vil de have, det bedste sortiment, den bedste kvalitet og den bedste service, store ord at skulle leve op til men de lever op til med hårdt arbejde , dedikation og en grundig uddannelse af deres medarbejdere.

Skal du bruge det sidste nye indenfor herremode, så er det Mr , her kan du få de klassiske skjorter til jakkesættet, men du kan også få det sidste nye trøjer som modeverdenen har at byde på og personalet er altid klar til at vejlede dig.

 

Mr er startet i 1964 og er en indkøbsforening for samtlige forretninger som alle er privatejede.

Mr har 72 forretninger fordelt over hele landet og de har planer om yderligere at udvide i de kommende år.

Du finder en Mr forretning i alle større centre og indkøbsstrøg over hele landet, for de er og vil være hvor kunderne ser dem dagligt.