Find Mr i din by

Dette vil måske interessere dig om Mr...

Mr

Mr er specialister sig i herremode, her kan du få alt fra herre jeans til det klassiske jakkesæt og alt der imellem. Det hele kan købes online eller i en af forretningerne over hele landet og du er sikker på kvalitet og god kundeservice.

 

Kig ind på Mr hjemmesiden og shop i web-shopen eller få at vide hvor den nærmeste forretning ligger.

Som Mr selv siger så vil de have, det bedste sortiment, den bedste kvalitet og den bedste service, store ord at skulle leve op til men de lever op til med hårdt arbejde , dedikation og en grundig uddannelse af deres medarbejdere.

Skal du bruge det sidste nye indenfor herremode, så er det Mr , her kan du få de klassiske skjorter til jakkesættet, men du kan også få det sidste nye trøjer som modeverdenen har at byde på og personalet er altid klar til at vejlede dig.

 

Mr er startet i 1964 og er en indkøbsforening for samtlige forretninger som alle er privatejede.

Mr har 72 forretninger fordelt over hele landet og de har planer om yderligere at udvide i de kommende år.

Du finder en Mr forretning i alle større centre og indkøbsstrøg over hele landet, for de er og vil være hvor kunderne ser dem dagligt.

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.