Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Sisters Point.

Søger du efter de bedste Sisters Point tilbud?

Hvis du søger efter de største Sisters Point tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Sisters Point eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Sisters Point og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Bruuns Bazaar brochuren "Spar" gyldig fra fra 31/1 til til 31/12.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Sisters Point, alle tilbuddene lige ved hånden

Sisters Point

Leder du efter modetøj som har de nyeste trends så er det Sisters Point  der kalder. På Sisters Point hjemmeside kan du se deres kollektioner og finde en af deres forhandlere eller egne konceptforretninger og se deres gode tilbud på jeans , kjoler og andre nye trends indenfor modeverdenen.

Se alle de gode tilbud til den modebevidste kvindeSisters Point hjemmesiden og shop modetøj online eller find en af deres mange forhandlere.

Sisters Point er modebevidste men som de selv siger så skal det ikke koste en formue at købe modetøj. Med en ungdommelig stil i alt fra nederdele til hatte, alt designet med inspiration fra modemesser og runways over hele verden.

Sisters Point har i årenes løb designe tøj i mange forskellige materialer, fra denim perioden i 2002 til de mere linned inspirerede år senere. Kigger man på Sisters Point hjemmeside finder man let gode tilbud på kjoler, jeans og andre designertøj som vil pynte i garderoben.

Sisters Point er grundlagt i 1994 og har siden spredt sig til mere end 10 lande i Europa og de har planer om at udvide yderligere i de kommende år.

Sisters Point har 19 forretninger i Danmark og mange samarbejdspartnere over hele landet udover online salg.

Sisters Point henvender sig primært til piger og kvinder i alderen fra 15-23 og de ved de skal være synlige i gadebilledet for at kunne konkurere med de mange andre modefirmaer. Så deres egne forretninger ligger velvalgt i indkøbscentre og indkøbsstrøg og mange af deres samarbejdspartnere udbyder som dem også Sisters Point online og i deres forretninger.