Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Swatch.

Søger du efter de bedste Swatch tilbud?

Hvis du søger efter de største Swatch tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Swatch eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Swatch og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Acorns brochuren "Spar 20-60%" gyldig fra fra 9/7 til til 31/7.

Andre Mode kataloger

  • Logo H&M
  • Logo Brandtex
  • Logo Dansk Outlet
  • Logo Stof 2000
  • Logo Masai
  • Logo ZARA

Swatch, alle tilbuddene lige ved hånden

Swatch

At Swatch har en unik stil er svær at komme uden om, de har stærke farver, mindre kunstværker på deres ure og et udtryk som ingen anden urproducent i verden. Swatch producerer ure som Tissot, Omega og mange andre.

Se alle de fantastiske tilbud på Swatch online og find en af deres forhandlere rundt om i landet.

Selvom Swatch  er et ungt firma har de med deres kvalitet og unikke designs i smykker og ure slået sig fast på det internationale marked med mærker som Blancpain og Swatch.

Swatch er swiss timing og alt kører med yderste præcision, en vigtighed for et ur og noget som et ur fra Schweiz bestemt skal leve op til. Swatch er et ur til en rimelig pris med en god kvalitet som kan bæres i mange år. 

Swatch er startet i 1979 hvor urmagerne havde deres største krise til dato, og det blev en salgssucces som ingen anden.

Swatch har 10 salgssteder i Danmark , men du kan altid handle på deres web-shop efter ure og smykker.

Swatch har salgssteder omkring københavn hvor deres unike design har en større salgspotentiale.