Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Jane Kønig.

Søger du efter de bedste Jane Kønig tilbud?

Hvis du søger efter de største Jane Kønig tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Jane Kønig eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Jane Kønig og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Jane Kønig, alle tilbuddene lige ved hånden

Jane Kønig

Jane Kønig er en dansk smykkedesigner med en unik stil og særpræg, en stil som er helt henddes egen. Jane Kønig smykker kan ses i aviser og modemagasiner over hele verden.

Jane kønig smykker kan købes i Danmark, USA, Canada og Japan.

Se alle Jane Kønigs tilbud på smykker hver uge

Jane kønig er en unik smykkedesigner som fortsætter det ry som Dansk design har, Jane Kønig smykker er næste skridt  i den stolte tradition som dansk design har og har haft i mange år.

Jane Kønig smykker er design med attitude, Jane kønig er i sin stil helt hendes egen, en kombination af nyt og gammelt blandet.

Jane kønig smykker er Mozart blandet med rockmusik. Jane kønig smykker er blevet brugt ved modeshows over hele verden pga deres unikke valg af materialer og design.

Jane kønig er uddannet fra danmarks designskole i 1986 og havde allerede den gang et fokus på smykkedesign.

Fra Jane Kønigs forretninger og den velassorterede webshop har man mulighed for at erhverve sig et af Jane Kønigs unikke smykker.

Jane Kønig er high end design, Forretningen i københavn ligger i Gothersgade 54 hvor andre luksus forretninger ligger og hvor dem som er den primære målgruppe er at finde. Der er derudover samarbejde med andre guldsmede som får lov at forhandle Jane Kønig.