Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Jane Kønig kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Mode kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode butikker i din by

Jane Kønig, alle tilbuddene lige ved hånden

Jane Kønig

Jane Kønig er en dansk smykkedesigner med en unik stil og særpræg, en stil som er helt henddes egen. Jane Kønig smykker kan ses i aviser og modemagasiner over hele verden.

Jane kønig smykker kan købes i Danmark, USA, Canada og Japan.

Se alle Jane Kønigs tilbud på smykker hver uge

Jane kønig er en unik smykkedesigner som fortsætter det ry som Dansk design har, Jane Kønig smykker er næste skridt  i den stolte tradition som dansk design har og har haft i mange år.

Jane Kønig smykker er design med attitude, Jane kønig er i sin stil helt hendes egen, en kombination af nyt og gammelt blandet.

Jane kønig smykker er Mozart blandet med rockmusik. Jane kønig smykker er blevet brugt ved modeshows over hele verden pga deres unikke valg af materialer og design.

Jane kønig er uddannet fra danmarks designskole i 1986 og havde allerede den gang et fokus på smykkedesign.

Fra Jane Kønigs forretninger og den velassorterede webshop har man mulighed for at erhverve sig et af Jane Kønigs unikke smykker.

Jane Kønig er high end design, Forretningen i københavn ligger i Gothersgade 54 hvor andre luksus forretninger ligger og hvor dem som er den primære målgruppe er at finde. Der er derudover samarbejde med andre guldsmede som får lov at forhandle Jane Kønig.

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Juridisk meddelelse