Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Mads Nørgaard kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Mode netbutikker

Dette vil måske interessere dig om Mads Nørgaard...

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er en forretning som deler navn med deres chef kreatør og designer. Mads Nørgaard sælger modetøj af egen design og produktion til det modebevidste publikum.

Mads Nørgaard er startet i 1986 og har fra starten af været et højt skattet del af modeverdenen. Mads Nørgaard så at meget at det han ville føre i forretningen ikke var på markedet , så han designede sit eget og siden har Mads Nørgaard ikke set sig tilbage.

 

Se Mads Nørgaards mange tilbud på modetøj hver uge her på Tiendeo.

Mads Nørgaard er et ikon indenfor dansk tøjdesign. Fra starten i 1986 var der stor efterspørgsel og fra 2001 var Mads Nørgaard at finde på de internationale modemesser.

Mads Nørgaard og forretningerne med samme navn har fra starten af været med på moden. I 1995 og 1996 udvidede Mads Nørgaard sin kollektion og omfattede nu og tøj til kvinder. I dag bliver en Mads Nørgaard kollektion set af mere end 400 forhandlere og siden 2005 har Mads Nørgaard haft egne shows som de internationale modehuse verden rundt.

Mads Nørgaard er startet i 1986 og har i dag cementeret deres plads som et af danmarks store modehuse. Mads Nørgaard er et stilikon i danmark på vej til at erobre verden.

Mads Nørgaard har showrooms og forretninger over store dele af verden og har de senere år også kastet sig over design af børnetøj og som Mads Nørgaard filosofi siger at gøre mænd mere rå og kvinder mere feminine gennem deres tøj.

Mads Nørgaard er high-end fashion, deres store web-shop viser klart deres målgruppe, de unge og de modebevidste, derfor er Mads Nørgaard i storbyerne hvor deres kundegrundlag er. Mads Nørgaard er derfor at finde på Strøget i københavn, på de store boulevarder med de andre modehuse i andre dele af verden.

Flere tilbud fra Mode