Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Sportmaster.

Søger du efter de bedste Sportmaster tilbud?

Hvis du søger efter de største Sportmaster tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Sportmaster eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Sportmaster og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Sport-kategorien som fx Intersport brochuren "MÅNEDENS PRISHUG" gyldig fra fra 11/6 til til 30/6.

Andre Sport kataloger

  • Logo Sportmaster
  • Logo Intersport
  • Logo Spejder Sport
  • Logo Sport 24 Outlet
  • Logo Salomon
  • Logo Asics

Sportmaster, alle tilbuddene lige ved hånden

At vælge den rigtige flyverdragt til ens barn kan være en større omgang, men Sportmasters produktchef har et bud på, hvad man skal se efter, når der skal købes flyverdragt.

Det første produktchef i Sportmaster, Heike Dreyer, nævnte i et TV2 interview om flyverdragter var, at størrelsen skal passe. Hvis dragten er for lille, vil barnet fryse, men det samme sker altså, hvis dragten er for stor. Men størrelsen er blot det første skridt. For Dreyer fortsætter med at fortælle, at en flyverdragt kun er vandtæt indtil den udsættes for slid og vask, og man skal derfor altid imprægnere den efter vask, samt at man ikke skal forvente, at en flyverdragt holder mere end ét år. Derudover anbefaler Dreyer at man går efter en flyverdragt med en åndbarhed på minimum 3000 g/m2/24h og at man altid bruger flydende vaskepulver egnet til funktionelt tøj ved vask. Sidst men ikke mindst, kan man se efter, om dragten har tapede sømmer. Hvis den har det, betyder det nemlig, at der er blevet lagt en tape bag syningen, hvilket er med til at gøre den mere tæt.

Med over 1000 ansatte og 100 butikker er Sportmaster Danmarks største sportskæde. Kæden blev startet i 1979 og blev i 2012 opkøbt af Nordic Capital fond VII.

 

Sportmaster ønsker at være en profil i deres nærområde og er derfor altid aktiv med sponsorater mm i lokale sportforeninger.

Sportsmaster er den stærste kæde på det danske marked og de arbejder hele tiden på at blive den bedste til at servicere den sports-og motionsglade del af befolkningen.

Sportmaster sætter en ære i at deres sortiment dækker næsten enhver niche af sports Danmark i at være gode til at rådgive kunderne når de skal bruge sportssudstyr.

Sportmaster er startet i 1979 da 16 uafhængige isenkræmmere slog sig sammen om at starte en sportsforretning, det er gået stærkt og i dag er hele Danmark dækket af sportmaster netværket.

Sportmaster har i dag over 100 forretninger og en stadig voksende online butik. samlet set har de mere end 1000 ansatte på landsplan med planer om at udbygge og cementere deres leder position i de kommende år.

Sportmaster ved at hele Danmark dyrker sport, fra den mindste afkrog til de store byer er der mange som løber, spiller fodbold, håndbold og de vil servicere dem alle, derfor har de forretninger alle steder, hele Danmark er dækket af deres store netværk og deres online forretning. Danmarks sportsforretning gør det de lover, servicerer danskerne.