Find Spejder Sport i din by

Dette vil måske interessere dig om Spejder Sport...

Spejder Sport

Spejder sport er en dansk kæde som leverer udstyr til enhver form for friluftsliv. deriblandt deres eget mærke Asivik. De kan levere alt fra fodtøj til telte og trankiaer fra deres forretninger eller deres velassorterede net shop. De har desuden en B2B som henvender sig til professionelle som lever friluftslivet.

Se alle Spejder Sports mange tilbud her på Tiendeo hver eneste uge.

Spejder Sports har mottoet "udstyr til eventyr", og eventyret er ude i naturen. Spejder Sport startede med at levere uniformer til den danske spejder bevægelse og har siden sat sig tungt på udstyr til friluftsmennesker og deres aktive livsstil. 

Spejder Sport sidder tunge på det danske marked, de kan levere alt til friluftslivet og derees profesionelle B2B afdeling i Ishøj kan levere det absolutte bedste skulle man have brug for det. Det er kun op til dig selv at tage ud i naturen og starte eventyret,

Spejder Sport er startet i 1945 med at levere uniformer til de danske spejdere, men er nu den største leverandør af alt til friluftsmennesket.

Spejder Sport har eksisteret siden 1945 og har i dag 18 butikker over hele landet med lidt over 150 ansatte og med en solid omsætning.

Spejder Sport ved deres kundegrundlag er bymennesket som ønsker at komme ud i naturen, så deres forretninger ligger i de større byer hvor de kan møde deres kunder let og hurtigt.

Andre Sport butikker i din by

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.