Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Spejder Sport.

Søger du efter de bedste Spejder Sport tilbud?

Hvis du søger efter de største Spejder Sport tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Spejder Sport eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Spejder Sport og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Sport-kategorien som fx Intersport brochuren "MÅNEDENS PRISHUG" gyldig fra fra 11/6 til til 30/6.

Andre Sport kataloger

  • Logo Sportmaster
  • Logo Intersport
  • Logo Spejder Sport
  • Logo Sport 24 Outlet
  • Logo Salomon
  • Logo Asics

Spejder Sport, alle tilbuddene lige ved hånden

Spejder Sport

Spejder sport er en dansk kæde som leverer udstyr til enhver form for friluftsliv. deriblandt deres eget mærke Asivik. De kan levere alt fra fodtøj til telte og trankiaer fra deres forretninger eller deres velassorterede net shop. De har desuden en B2B som henvender sig til professionelle som lever friluftslivet.

Se alle Spejder Sports mange tilbud her på Tiendeo hver eneste uge.

Spejder Sports har mottoet "udstyr til eventyr", og eventyret er ude i naturen. Spejder Sport startede med at levere uniformer til den danske spejder bevægelse og har siden sat sig tungt på udstyr til friluftsmennesker og deres aktive livsstil. 

Spejder Sport sidder tunge på det danske marked, de kan levere alt til friluftslivet og derees profesionelle B2B afdeling i Ishøj kan levere det absolutte bedste skulle man have brug for det. Det er kun op til dig selv at tage ud i naturen og starte eventyret,

Spejder Sport er startet i 1945 med at levere uniformer til de danske spejdere, men er nu den største leverandør af alt til friluftsmennesket.

Spejder Sport har eksisteret siden 1945 og har i dag 18 butikker over hele landet med lidt over 150 ansatte og med en solid omsætning.

Spejder Sport ved deres kundegrundlag er bymennesket som ønsker at komme ud i naturen, så deres forretninger ligger i de større byer hvor de kan møde deres kunder let og hurtigt.