Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Intersport.

Søger du efter de bedste Intersport tilbud?

Hvis du søger efter de største Intersport tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Intersport eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Intersport og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Sport-kategorien som fx Bershka brochuren "Nyheder Dame Bershka" gyldig fra fra 19/10 til til 30/11.

Andre Sport kataloger

  • Logo Intersport
  • Logo Sport 24 Outlet
  • Logo Sport 24
  • Logo Sportmaster
  • Logo Spejder Sport
  • Logo Eventyrsport

Intersport, alle tilbuddene lige ved hånden

Jukka Pinola, Product Manager ved Intersport i Finland, er muligvis en af de meste atletiske ansatte i en sportsbutik noget sted I verden.

Verdensmesteren og tre-gange Europæisk mester i orienteringsløb har et liv lidt ligesom Superman.

Han udgiver regelmæssigt information om hans succeser og præstationer på hans hjemmeside.

De løb Pinola taget del i varer fra få timer til flere uger. Målet for hvert hold er at nå til det næste checkpoint så hurtigt som muligt. Ruten for det længste løb Pinoli har været med i var længere end 1200 kilometer og inkluderede løb, svømning, at sejle i kano, klatring, og cykling.

Pinola har løbet i Amazonas regnskab, den Vietnamesiske jungle, og i New Yorks bymæssige jungle. Han er ofte endt op på hospitalet fordi han kom til skade ved at ”trække en kvinde op med et reb”, eller ved at ”give plads til en ko mens han cyklede”.  

Pinola tror at han takketvære hans passion er en bedre sælger og leder. Derudover er hvert løb en actiongruppe, hvilket giver ham erfaringer der er med til at skabe et bedre samarbejde i Intersport, samt lærer ham hvordan man håndtere stres.

Intersport: blev stiftet i 1968 i Sverige. Selskabet har hovedkontor i Schweiz. Intersport har over 6500 ansatte og 5400 butikker i 45 lande verden over.

Skal du bruge sportsudstyr så er det Intersport du går til, det betyder ikke om noget om du er hyggemotionist eller om du er professionel , Intersport kan levere til alle. Det betyder heller ikke noget om du dyrker en mindre almindelig sportsgren, man stræber efter at finde netop det som du skal bruge.

Intersport blev dannet i 1959 af Dania Sport, der i 1959 blev etableret af danske sports- og campingbutikker. I 1992 overgik firmaet til et aktie selskab med forretnignerne som aktionærer.

Intersport er vokset støt siden de kom til Danmark og har i dag mere end 80 forretninger og har mere end 600 ansatte og en omsætning på mere end en milliard.

Intersport ved at der over hele andet er brug for sportforretinger, de ved dog også at det er nødvendigt a være godt repræsenteret ved de store byer og de store indkøbscentre, i deres kamp med andre større kæder kan man se de er til stede hvor der er mange mulige købere.

Intersport er med til i mange sportsforeninger at sponsorere for at skabe kontakt til deres nærmiljø.