Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Helly Hansen kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Sport butikker i din by

Helly Hansen, alle tilbuddene lige ved hånden

Helly Hansen

Helly Hansen er et norsk firma som producerer og sælger tøj til udendørsmennesket og som specielt er kendt for deres tøj til arbejdet på søen og til fiskeri.

Helly Hansen er kendt for at deres tøj er holdbart, brugbart også efter mange år med hårdt slid.

Se alle tilbud fra Helly Hansen på deres store web-shop, eller i en af deres mange forhandlere over hele verden.

Helly Hansen er er et brand som har langt over 100 år på bagen, fra starten med at producere olieskindsjakker til søens folk til i dag at være et af de førende mærker indenfor alt udendørstøj og stadig med speciale i tøj til de våde elementer.

Helly Hansen er i dag ejet af et canadisk pensionsfirma, men helt frem til 1980`erne var det familien som startede det som også ejede det.

Helly Hansen er altid klar til at bruge de nyeste og bedste materialer og de er konstant på forkant med udviklingen for at kunne give kunderne det bedste.

Helly Hansen er startet i 1877 og lavede olieskindstøj til sømænd. Helly Hansen har i dag hovedsæde i Oslo og er til daglig ledet af Paul Stoneham. 

Helly Hansen har udover deres store og velassorterede hjemmeside og mange forhandlere, outlets og specialforretninger over hele verden.

Helly Hansen er både arbejds og fritidstøjet som dem som er ude i naturen bruger, det er hårdfør og virksomt.

Helly Hansen ved de er nødt til at være synlige så deres forhandlere finder du alle steder, i industriområderne finder du outlets, og i byerne er der ikke mange centre og indkøbsstrøg som ikke har en forhandler eller to.