Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Helly Hansen.

Søger du efter de bedste Helly Hansen tilbud?

Hvis du søger efter de største Helly Hansen tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Helly Hansen eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Helly Hansen og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Sport-kategorien som fx Sport Direct brochuren "Nyt fra de kendte brands" gyldig fra fra 17/1 til til 31/12.

Andre Sport kataloger

  • Logo Foot locker
  • Logo Asics
  • Logo Reebok
  • Logo Quiksilver
  • Logo Golfstore
  • Logo SATS

Helly Hansen, alle tilbuddene lige ved hånden

Helly Hansen

Helly Hansen er et norsk firma som producerer og sælger tøj til udendørsmennesket og som specielt er kendt for deres tøj til arbejdet på søen og til fiskeri.

Helly Hansen er kendt for at deres tøj er holdbart, brugbart også efter mange år med hårdt slid.

Se alle tilbud fra Helly Hansen på deres store web-shop, eller i en af deres mange forhandlere over hele verden.

Helly Hansen er er et brand som har langt over 100 år på bagen, fra starten med at producere olieskindsjakker til søens folk til i dag at være et af de førende mærker indenfor alt udendørstøj og stadig med speciale i tøj til de våde elementer.

Helly Hansen er i dag ejet af et canadisk pensionsfirma, men helt frem til 1980`erne var det familien som startede det som også ejede det.

Helly Hansen er altid klar til at bruge de nyeste og bedste materialer og de er konstant på forkant med udviklingen for at kunne give kunderne det bedste.

Helly Hansen er startet i 1877 og lavede olieskindstøj til sømænd. Helly Hansen har i dag hovedsæde i Oslo og er til daglig ledet af Paul Stoneham. 

Helly Hansen har udover deres store og velassorterede hjemmeside og mange forhandlere, outlets og specialforretninger over hele verden.

Helly Hansen er både arbejds og fritidstøjet som dem som er ude i naturen bruger, det er hårdfør og virksomt.

Helly Hansen ved de er nødt til at være synlige så deres forhandlere finder du alle steder, i industriområderne finder du outlets, og i byerne er der ikke mange centre og indkøbsstrøg som ikke har en forhandler eller to.