Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Sport 24 kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Sport butikker i din by

Sport 24, alle tilbuddene lige ved hånden

Sport 24

Sport 24 er en dansk sportkæde som blev dannet 2012 efter en del forretninger brød ud af Intersport kæden og gik sammen med sport Direct og dannede sport 24.

Sport 24 har efter bruddet med Intersport fået en solid base i det jyske men er endnu ikke kommet til sjælland. Sport 24 har en varieret sortiment

Se alle Sport 24 tilbud her på Tiendeo, følg Sport 24 og se alt de tilbyder enten online eller i deres forretninger

Sport 24 har deres målsætning klar. Sport 24 skal være Danmarks førende sportkæde, Sport 24 være familiens fortrukne når det handler om sportstøj og sportsudstyr.

Sport 24 havde fra starten af et godt grundlag, en kombination af forretninger og en god online forretninger var med til at starte Sport 24 på et godt fundament. Intil videre er Sport 24 kun i Jylland, men planen er at kæden skal være landsdækkende, og beholde Sport 24 position på markedet og helst tage større markedsandele.

Sport 24 er startet i 2012 efter at have brudt med Intersport kæden. Sport 24 kæden har hovedsæde i Silkeborg og har Henrik Bruun som administrerende direktør.

Sport 24 har i dag 20 forretninger, 17 outlet forretninger og mange flere på vej, planen for Sport 24 er at blive landsdækkende og slå sig ned som den førende kæde i Danmark.

Sport 24 ved at markedet er konkurrencepræget, derfor er Sport 24 klar over at god kundeservice og kvalitetsvarer er vejen frem. Derfor er Sport 24 at finde ved større byer, ved indkøbscentre og godt suppleret af Sport 24 online handel viser Sport 24 det de ønsker at sport er noget man lever 24 timer i døgnet med passion og vilje.