Annoncering

Søger du efter de bedste Adidas tilbud?

Hvis du søger efter de største Adidas tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Adidas eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Adidas og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Sport-kategorien som fx Eventyrsport brochuren "Spar 20%" gyldig fra 01/12/2022 til 08/12/2022.

Andre Sport butikker

Adidas, alle tilbuddene lige ved hånden

Adidas

Adidas er et af verdens mest kendte sports brands. Adidas producerer næsten alt indenfor sportstøj og sportsudstyr. Adidas er størst i Europa og på verdenslan er kun Nike er større.

 

 

 

Se Adidas mange tilbud på Tiendeo, følg med i de mange tilbud fra Adidas. 

Adidas slogan, "Nothing is Impossible", et motto som giver brugeren af Adidas produkter troen på alt er muligt.

Adidas sponsorer store klubber som Chelsea, Real Madrid og det Danske fodboldlandshold.

Adidas er bestemt et sted hvor alle, amatører , professionelle, klubber, kan finde det de skal bruge. Adidas er leveringsdygtige i alt indenfor sportsudstyr og tøj.

Adidas er startet i 1959 af Adolph Dassler og i dag er Adidas 3 parallel striber kendt over hele verden for kvalitet og design.

Adidas har i dag mere end 55.000 ansatte og en omsætning på mere end  15 milliarder euro og har hovedkvarter i Herzogenaurach i Tyskland.

Adidas er i dag over hele verden, i enhver afkrog finder man Adidas produkter, enhver sportforhandler, større indkøbsforretninger, alle steder er Adidas til stede i dag.

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Adidas kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra Sport kategorien

Fortrolighedspolitik

Følg Tiendeo

Download Tiendeos App.

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona