Tiendeo official website

Tilbud Nike

Over 30 dage

  Tilbud fra Nike

  Søger du efter de bedste Nike tilbud?

  Hvis du søger efter de største Nike tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Nike eller alle andre butikker i Sport-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 Nike-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste Nike-katalog "Tilbud Nike" gyldig fra fra 2/11 til til 2/11 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Sport kataloger

  • Logo Foot locker
  • Logo Asics
  • Logo Reebok
  • Logo Quiksilver
  • Logo Golfstore
  • Logo SATS

  Nike, alle tilbuddene lige ved hånden

  Denne brands historie er fyldt af skøre detaljer.

  Efter at være blevet oprettet i 1964 som Blue Ribbon Sports, var Nike i starten distributør for den Japanske skomager Onitsuka Tiger. Firmaet blev stiftet af løbecoach Bill Bowerman og atleten Phil Knight. Den sidstnævnte havde planlagt at kalde firmaet Dimension 6, men firmaets første ansatte, Jeff Johnson, kom på navnet Nike ved at drage inspiration fra sejer Guden af samme navn.

  Der er mange skøre detaljer knyttet til dette firma. For eksempel siger en legende at deres første sko blev lavet i en vaffelmaskine efter Boweman havde et ”aha”-øjeblik, da han så hans kone lave morgenmad. Han lavede derefter såler som var lette med samtidig havde et fantastisk greb, og patenterede ideen som ”Nike Waffle Trainer”. Hvad angår Nikes velkendte logo, kendt som ”Swoosh”, blev den lavet af en designstuderende, Carolyn Davidson, hvilket hun fik sølle $35 ($200 i nutidens penge) for dengang. Men hendes andel hun modtog for at lave logoet er til gengæld mere end $640.000 værd den dag i dag. Og firmaets slogan, Just Do It, var inspireret af ”Let’s do it”, seriemorder Gary Gilmores sidste ord før hans henrettelse.

  Den største Nike butik er lokaliseret på Oxford Street i London.

  Nike blev stiftet i 1964 som Blue Ribbon Sports og ændrede i 1971 navn til Nike. Kæden er at finde i 43 lande og har 679 fabrikker, samt over en halv million ansatte.