Find Peak Performance i din by

Dette vil måske interessere dig om Peak Performance...

Peak Performance

Peak Performance er et svensk tøjfirma med speciale i tøj til funtionel mode. Peak performance kan levere alt tøj til dem som er udendørs menneke, fra ski til wild water rafting. Peak Performance er tøj til udendørs livsstil .

Se alle Peak Performance tilbud her på Tiendeo hver uge.

Peak Performance er tøjet til outdoor living. Peak Performance er meget aktive indenfor alle former for skisport og andre typer af udendørsssport. Peak performance er tøjet til dem som er ude i naturen og ikke vil gå ned på udstyret.

Peak Performance er tøjet til turen ud i naturen, til skisporten og det er Peak Performance som de modebevidste vælger. peak Performance har desuden en casual line med tøj til hverdag som også viser det kan bruges til outdoor-living.

Peak Performance er startet i 1986 i Åre i Sverige og har i dag salgssteder i over 20 lande.

Peak Performance har siden 1998 Været et selvstændigt mærke under IC-group og er i dag skandinaviens største tøjmærke indenfor funktionel mode.

Peak Performance ved de tiltaler byfolket med hang til skiture, til dem som tager på vandringer og dem som bruger fritiden på at være udenfor og som samtidig gerne vil have tøj som er et statement. Derfor er Peak Performance forretninger og outlets at finde ved de større byer hvor de kan møde dem som har råd til og brug for Peak Performance.

Andre Sport butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.