Tiendeo official website

BMW X7

Over 30 dage

  Søger du efter de bedste BMW tilbud?

  Hvis du søger efter de største BMW tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra BMW eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. På nuværende tidspunkt er der 1 BMW-katalog on Tiendeo. Tjek det nyeste BMW-katalog "BMW X7" gyldig fra fra 31/10 til til 30/10 og gå i gang med at spare nu!

  Andre Biler og motor kataloger

  • Logo Thansen
  • Logo Toyota
  • Logo Ford
  • Logo Superdaek
  • Logo Volkswagen
  • Logo Mercedes-Benz

  BMW, alle tilbuddene lige ved hånden

  BMW

  BMW er et af de mest kendt bilmærker i verden, der er vel næppe nogen som ikke kender til den tyske kvalitets bil med det karakteristiske logo. BMW er skabt ved en sammenlægning af to firmaer som begge under 1 verdenskris lavede flymotorer.

  BMW er en bil fokuserer på kvalitet og har et brand som mange er villige til at betale for at have stående i garagen.

  Se alle BMW´s tilbud hver uge på Tiendeo.

  BMW er en brand indenfor bilbranchen og er forbundet med luksus og kvalitet. Det lyseblå og hvide logo er synonym med mange drengedrømme. Med et motto som omhandler køreglæde, så ved BMW de skal være på forkant med udvikling og teknologi og holde deres høje standard.

  BMW er lig med kvalitet og luksus, der er ikke sparet på noget når man bygger og designer en BMW. Med mottoet " Ren nydelse at køre" er der også noget at leve op til. Men BMW leverer hvad de lover og er i dag en ikonisk bil som mange i deres drengedrømme har drømt om at købe.

  BMW er grundlagt efter fusioneringen af to producenter af flymotorer. Først producerede BMW motorcykler og i 1929 startede BMW bilproduktionen og bilen er i dag et BMW trademark.

  BMW producerer i dag over en million luksusbiler og mere end 100.000 motorcykler og et ukendt antal cykler og har en omsætning på 76 milliarder euro om året og har flere end 100.000 ansatte.

  BMW er en luksusbil og det er derfor tit man ser BMW-forhandlere og BMW-købere i områder med højere indkomst. BMW ligger ikke skjul på at BMW leverer luksus og det koster, men kvaliteten er til gengæld også noget som matcher prisen.