Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Dacia.

Søger du efter de bedste Dacia tilbud?

Hvis du søger efter de største Dacia tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Dacia eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Dacia og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo Thansen
  • Logo Toyota
  • Logo Ford
  • Logo Citroën
  • Logo Kia
  • Logo Opel

Dacia, alle tilbuddene lige ved hånden

Dacia

Dacia er oprindeligt et rumænsk bilmærke grundlagt under den kolde krig og havde fra starten af et samarbejde med Renault.

Dacia er det nyeste bilmærke på det danske marked og satser på kvalitet til lave priser.

Selvom Dacia er det nyeste skud på det europæiske marked , så er Dacia det hurtigst voksende bilmærke lige nu.

 

Se alle Dacias tilbud hver uge her på Tiendeo

Dacia er den nye dreng i klassen, men det er allerede den hurtigste voksende bilmærke i europa. Dacia har allerede over 37 forhandlere i Danmark. Dacia blev i 1999 opkøbt af Renault og er i dag center for Renaults østeuropæiske afdeling.

Dacia er opkaldt efter regionen Dakien i Rumænien og med den massive investering som Renault har lagt i Dacia virksomheden efter overtagelsen, står Dacia i dag for mere end 10 % af Rumæniens samlede eksport.

Dacia er involveret i motorsport og deltager i Pikes Peak International Hill Climb” i Colorado USA.

Dacia er startet i 1966 og overtaget af Renault 33 år senere. Dacia blev introduceret til Danmark i 1980´erne men trukket tilbage igen, siden er Dacia kommet tilbage og denne gang med eftertryk og en god bid af markedet.

Dacia har over 14.000 ansatte og en omsætning på den gode side af 5,6 milliarder dollar om året.

Dacia ved de er den nyeste dreng på en meget konkurrencepræget marked. Dacia tilbyder derfor biler til familien Danmark, gode biler til en billig pris. Biler som gør hverdagen lettere. Derfor er der en Dacia forhandler som gør at man dækker enhver krog af Danmark. Det giver enhver i Danmark for at få en billig kvalitetsbil.