Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Seat.

Søger du efter de bedste Seat tilbud?

Hvis du søger efter de største Seat tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Seat eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Seat og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo ALD Automotive
  • Logo Billigbilpleje
  • Logo Saab
  • Logo CarSpot
  • Logo Euromaster
  • Logo Superdaek

Seat, alle tilbuddene lige ved hånden

Seat

Seat er et spansk bilmærke som er startet i 1950. Seat blev startet af et statsejet holdingselskab. I starten lavede Seat Fiatbiler af dele produceret i Spanien. Senere er Seat blevet over taget af Folkevogn og er i dag ejet af VAG koncernen.Seat baserer i dag deres moedller på Folkevogns modeller

Se alle Seats tilbud hver uge her på Tiendeo.

Seat stod oprindeligt for Sociedad Española de Automóviles de Turismo, som groft oversat betyder spansk turbilsvirksomhed.

Seat slår sig på spansk temperament og tysk teknologi og har siden Folkevogn overtog virksomheden slået på deres sporty look og fornemmelse når man kører deres biler.

Seat er i dag helt ejet a folkevogn og er et datterselskab under Audi-group. De fleste af Seats modeller i dag er baseret på Folkevogns modeller.

2004 var året hvor Seat for alvor slog igennem, med introduktionen af Seat Altea startede Seat en ny æra for bilmærket og siden er Seats popularitet vokset markant.

 

 

Seat har hovedsæde ved Martorell ved Barcelona og har derudover 2 andre faciliteter i Spanien. Seat er til daglig ledet af Francisco Javier García Sanz. Seat sælger biler til hele verden og har planer om sammen med Audi Group at erobre større markedsandele de kommende år.

Seat har forhandlere over hele verden og alene i danmark har Seat over 35 forhandlere. Seat producerer hvert år omkring en halv million enheder og har planer om udvidelse de kommende år.

Seat er med sit spanske temperamnt, Tysk teknologi og sporty look en bil som appelerer til mange. Derfor har Seat forhandlere over det meste af Danmark. Seat ved deres små biler tiltaler mange bymennesker og at det er der de kan finde deres kunder, så det er ved de større byer du finder Forhandlere af Seat.