Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Zizzi.

Søger du efter de bedste Zizzi tilbud?

Hvis du søger efter de største Zizzi tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Zizzi eller alle andre butikker i Mode-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Zizzi og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Mode-kategorien som fx Profil Optik brochuren "25%" gyldig fra fra 17/4 til til 30/6.

Andre Mode kataloger

  • Logo Bonell's
  • Logo Farum Bytorv
  • Logo Zjoos
  • Logo Kuffert-Sørensen
  • Logo Bon'A Parte
  • Logo Bubbleroom

Zizzi, alle tilbuddene lige ved hånden

Zizzi

Zizzi er en dansk modeforretning med tøj i større størrelser, med fokus på den klassiske mode har Zizzi skabt en niche til kvinder som har målene der er lidt større end standarden.

Zizzi er at finde i 7 europæiske lande og har planer om at udvide deres sortiment de kommen de år og erobre flere markeder.

Se alle Zizzi mange tilbud her på Tiendeo hver uge.

ZIzzi er firmaet til kvinden med kurver skriver de selv, men det er ikke ens betydende med Zizzi ikke er med på moden.

Med over 1000 salgssteder er Zizzi en stor spiller på markedet, og meget aktive i the curvy fashion bevægelsen, kvinder med kurver skal jo også have moderigtigt tøj.

 

Zizzi er en kæde som er har fokus på at kvinder med kurver ikke skal nøjes med almindeligt tøj men også få mode. Zizzi tilbyder en stor variation af produkter i deres forretninger og i Zizzis web-shop kan der bestilles med hurtig fragt.

Zizzi er ejet af Ball Group som er et kendt navn med mange års erfaring i mode Branchen.

Zizzi er startet i 2000 og med modefirmaet Ball Group som en fast base havde Zizzi en god start for en hurtig vækst og et godt brand.

Zizzi har over 25 salgssteder i Danmark og mere end 1000 salgssteder i alt og Zizzi er godt på vej til at erobre Europa.

Zizzi har et godt kundegrundlag over alt i Danmark, derfor er Zizzi forretninger at finde over alt i landet. Centre, gågader og hovedstrøg finder du en Zizzi forretning. Zizzi målgruppe er til de modebevidste kvinder med kurver.