Find Zizzi i din by

Mest populær for Mode

Dette vil måske interessere dig om Zizzi...

Zizzi

Zizzi er en dansk modeforretning med tøj i større størrelser, med fokus på den klassiske mode har Zizzi skabt en niche til kvinder som har målene der er lidt større end standarden.

Zizzi er at finde i 7 europæiske lande og har planer om at udvide deres sortiment de kommen de år og erobre flere markeder.

Se alle Zizzi mange tilbud her på Tiendeo hver uge.

ZIzzi er firmaet til kvinden med kurver skriver de selv, men det er ikke ens betydende med Zizzi ikke er med på moden.

Med over 1000 salgssteder er Zizzi en stor spiller på markedet, og meget aktive i the curvy fashion bevægelsen, kvinder med kurver skal jo også have moderigtigt tøj.

 

Zizzi er en kæde som er har fokus på at kvinder med kurver ikke skal nøjes med almindeligt tøj men også få mode. Zizzi tilbyder en stor variation af produkter i deres forretninger og i Zizzis web-shop kan der bestilles med hurtig fragt.

Zizzi er ejet af Ball Group som er et kendt navn med mange års erfaring i mode Branchen.

Zizzi er startet i 2000 og med modefirmaet Ball Group som en fast base havde Zizzi en god start for en hurtig vækst og et godt brand.

Zizzi har over 25 salgssteder i Danmark og mere end 1000 salgssteder i alt og Zizzi er godt på vej til at erobre Europa.

Zizzi har et godt kundegrundlag over alt i Danmark, derfor er Zizzi forretninger at finde over alt i landet. Centre, gågader og hovedstrøg finder du en Zizzi forretning. Zizzi målgruppe er til de modebevidste kvinder med kurver.

 

Andre Mode butikker i din by

TIENDEO bruger cookies for at kunne tilbyde sine tjenester, tilpasse annoncer og analysere trafik. Du kan når som helst justere dine privatlivsindstillinger i indstillingerne.