Bilbix
Bilbix

Bilbix katalog, tilbud og rabatter

Vi offentliggør snart tilbud fra Bilbix

Find Bilbix i din by

Dette vil måske interessere dig om Bilbix...

Bilbix

Bilbix har til huse i Odense, ved Rosengårdscentret. De forhandler alt til din bil og det er en Thule tagboks , eller Disney Cars solgardin. Bilbix siger selv de er bilens bedste ven, alt hvad du skal bruge i reservedele og accessories til bilen kan de levere til gode priser.

Se alle de gode tilbud på Bilbix hjemmesiden og shop i Bilbixens store onlineshop for produkter fra Nextbase eller Bes.

Bilbix har et stort sortiment. Bilbixens onlineshop tilbyder alt til bilen. Om du skal bruge en ny lydpotte, eller en dvd med skærm installeret på bagsædet, til at underholde børnene på de lange ture, så er Bilbix man tager til.

Bilbixens personale er alle uddannede i at rådgive og vejlede kunderne. Bilbix har alt i reservedele til mange bilmærker, alle de større bilmærker kan Bilbix hjælpe med tilbehør og reservedele til.

Bilbixens åbningstider alle hverdage fra 10-19 og hver lørdag fra 10-17 og den første og sidste søndag i måneden fra 10-17.

Bilbix er startet i 1979 og selv med indtogt af store konkurrenter som Thansen, så holder Bilbix fast. den daglige beslutningstager er Georg Harild Jørgensen

Du kan finde Bilbix i Odense ved Rosengårdscentret og på internettet, det er bare med at kigge på deres online-shop eller komme ind, de har hvad du skal bruge.

Vil man finde Bilbix så skal man bar gå ind på deres hjemmeside, de har her alt du skal bruge og med hurtige leveringer. Er man ikke i nærheden af Odense og lige kan kigge forbi og er i tvivl kan man bare ringe og få råd og vejledning.

Andre Biler og motor butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer