Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Bonnie Dyrecenter.

Søger du efter de bedste Bonnie Dyrecenter tilbud?

Hvis du søger efter de største Bonnie Dyrecenter tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Bonnie Dyrecenter eller alle andre butikker i Hjem og møbler-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Bonnie Dyrecenter og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Hjem og møbler-kategorien som fx Tupperware brochuren "Tupperware Tilbudsavis !" gyldig fra fra 23/7 til til 6/8.

Andre Hjem og møbler kataloger

  • Logo Interflora
  • Logo JYSK
  • Logo IKEA
  • Logo Imerco
  • Logo Kop & Kande
  • Logo Flying Tiger

Bonnie Dyrecenter, alle tilbuddene lige ved hånden

Bonnie Dyrecenter

Bonnie Dyrecenter er en sammenslutning af dyrehandlere som er Danmarks største og den som er med til at sikre vi i Danmark har nogle ensformede regler og et etisk grundlag for dyrevelfærd blandt dyrehandlere.

Personalet står altid klar med rådgivning og vejledning nå familien skal have et nyt medlem. 

 

Se alle de gode tilbud fra Bonnie dyrecenters mange forretninger på udstyr, foder og det nyeste familiemedlem.

Som Danmarks førende og største kæde af dyrehandlere og det er vigtigt at skabe en god atmosfære for alle dem som kommer og henter et kæledyr eller som køber udstyr til deres dyr i de mange forretninger.

Bonnie Dyrecenter har et ønske om at blive flere i deres netværk, men det er under de krav at personlaet er uddannet, at man lever op til de krav som stilles af kæden og at man er villige til at give enhver den oplevelse at Bonnie Dyrecenter er et firma med dyreetik som det fremherskende og at kvaliteten er i orden.

Bonnie Dyrecenter er startet i 1988 og var fra starten af en leverandørejet kæde, man løsrev sig dog fra grossisten i 1994.

Bonnie Dyrecenter har i dag 38 forretninger over hele landet og fra dem er der valg en bestyrelse på 3 og en daglig leder af kæden. Håbet er dog at flere melder sig under fanerne de kommende år.

 

Bonnie Dyrecenter er at finde hvor der er kæledyr siger de selv, derfor ser man dem jævnt fordelt over hele landet.

Bonnie Dyrecenter er dog at finde primært i byerne og i centre hvor de altid er parate med råd og vejledning.