Café Norden
Café Norden

Café Norden tilbud, kuponer og rabatter

Vi offentliggør snart tilbud fra Café Norden

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Find Café Norden i din by

Dette vil måske interessere dig om Café Norden...

Café Norden

Café Norden har 200 siddepladser indenfor og 100 ude når vejret tillader det, at der er plads til mange gæster betyder dog ikke at de så ikke har kvalitet på menu kortet. Café Norden går langt for at servere den bedste kop kaffe i byen og serverer både mad og drikke med et smil.

Se det store menu kort og nyd atmosfæren når du besøger Café Norden og nyder en kop kaffe , en salat eller bare nyder en kølig drink i sommervarmen mens du observerer folk på indkøb.

Café Norden centralt placeret og med et menu kort som garanterer hjemmelavet mad, gode øl, kvalitets kaffe og altid frisk brød fra Illums bageri. Atmosfære og kvalitet altid serveret med et smil.

I over 20 år har Charlotte og Flemming budt deres gæster velkommen på Café Norden og de har stadig et smil og den gode service til alle som kommer forbi.

Café Norden vil gerne give alle deres kunder en god oplevelse og understøtter dette med gode råvarer i køkkenet, samarbejde med de bedste baristaer.

Fra 1991 har Café Norden ligget på Amager Torv og holdt fokus på kvalitet og god service.

Café Norden er ikke en kæde, men et enkelt Café som tilbyder mange pladser både inde og ude og byens bedste service, kort sagt så mener de kunder er kongen og skal behandles derefter.

Med let adgang fra busser, tog og metro og med gågaden lige udenfor er beliggenheden noget af det bedste du kan få i Danmark, der er rigelig med kunder som defilerer forbi og Amager Torv er hyggelig og det samme er Café Norden.

Andre Restauranter butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer