Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra Fiat.

Søger du efter de bedste Fiat tilbud?

Hvis du søger efter de største Fiat tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra Fiat eller alle andre butikker i Biler og motor-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra Fiat og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Biler og motor-kategorien som fx Mazda brochuren "Mazda CX-60" gyldig fra fra 18/1 til til 18/6.

Andre Biler og motor kataloger

  • Logo ALD Automotive
  • Logo Billigbilpleje
  • Logo Saab
  • Logo CarSpot
  • Logo Euromaster
  • Logo Superdaek

Fiat, alle tilbuddene lige ved hånden

Fiat

Fiat blev startet i 1899 og står for Fabbrica Italiana Automobili Torino. Det står for Den Italienske Automobilfabrik Torino.

Fiat har i deres lange historie ikke kun produceret biler men også flymotorer, jernbanevogne og lokomotivmotorer.

Fiat ejer bilmærker som Maserati og Ferrari, bilmærker som mange har som deres ultimative drømmebil.

 

Se alle Fiats mange tilbud hver uge her på Tiendeo.

Fiat er en af verdens ældste bilfabrikker og er i dag ikke kun bilfabrikant. Fiat har mange interesser og i den finansielle sektor. Fiat er italiens største industri koncern med interesser i mere end 65 lande og ejer mere end 1000 forskellige selskaber verden over.

Fiat er verdens 7 største bilproducent målt ud på antal producerede enheder.

Fiat indgik i 2009 et samarbejde med amerikanske Chrysler og i 2014 over tog Fiat Chrysler fabrikker og alle aktierne i firmaet.

Fiat har i over 40 år været fast sponsor for fodbold klubben Juventus Turin og er engageret i socialt arbejde i de nærområder hvor deres fabrikker ligger.

Fiat er startet i 1899 og har stadig deres hovedsæde i Torino hvor de begyndte. Fiat er til daglig ledet af Sergio Marchionne

Fiat har interesser i over 65 lande vedenover og har over 300-000 ansatte på verdensplan . De mange ansatte er fordelt udover flere end 1000 firmaer.

Fiat er en populær bil, specielat Fiats mindre biler er populær i byerne, høj kvalitet og lette at komme rundt i uden at de er så små man ikke kan være i dem med børn og indkøb.

Fiat er en populær bil og det ser man på de mange forhandlere, alene i Danmark er der over 50 , det er primært i nærheden af de større byer hvor forhandlerne ligger og det giver fin mening da det er her de kan møde deres kundegrundlag i hverdagen.