7-Eleven
7-Eleven

7-Eleven tilbudsavis, tilbud og reklame

Vi offentliggør snart tilbud fra 7-Eleven

Tilmeld dig for at finde ud af hvornår!

Find 7-Eleven i din by

Dette vil måske interessere dig om 7-Eleven...

7-Eleven

7 eleven er en kæde af nærbutikker som er er kommet fra USA til resten af verden. Navnet er fordi de første forretninger i Usa havde åbent fra 7 morgen til 23 aften.

7 eleven kom til Danmark i 1993 og efter at have koncentreret sig om København og brokvarterene fik hele byen hurtigt derefter en 7 eleven forretning.

7 eleven kom til Danmark og havde på det tidspunkt næsten patent på døgnåbent og blev fra starten en konkurrent til kioskerne, så hurtigt som de spredte sig over byen.

7 eleven har brugt sloganet " thank heaven for 7 11". Et motto som viser hvad 7 11 ser sig selv som, den forretning som har lige det du skal bruge til at redde de mange små ting som du står og skal bruge i hverdagen også når supermarkedet har lukket .

7 eleven er startet som en forretning som solgte is til madafkøling og siden udvidede sortimentet med æg, brød, mælk og andre småting når købmanden havde lukket.

Siden er 7 eleven blevet til et mini supermarked som også tilbyder en hurtigt snack som pølser, pizza slices, mm.

7 eleven kom til Danmark i 1993 og blev hurtigt et normalt syn i gadebilledet i storbyerne. 7 eleven er i Danmark et franchaise styret af norske Reitangruppen.

7 eleven har i dag flere end 150 butikker i Danmark og flere end 800 ansatte. 7 eleven brugte Danmark som indgang til norden og er i dag at finde i de andre nordiske lande også.

7 eleven er et typisk storby fænomen, det er der hvor der altid er liv døgnet rundt og hvor der er brug for de hurtige indkøb hele døgnet. 7 eleven finder du ofte ved trafik knudepunkter ved de større stationer, der hvor der er mange mennesker som kommer forbi og hvor der er mange som lige smutter ind og henter det som skal til den lille sult.

Andre Dagligvarer butikker i din by

Download Tiendeos App.

Følg Tiendeo

Vi forbedrer hele tiden Tiendo takket være brugen af cookies. Ved at fortsætte med at gennemse webstedet accepterer du deres brug. Vis detaljer