Tilbud fra ALDI

Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste ALDI kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Dagligvarer butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om ALDI...

En kunde hos Aldi supermarkedet i byen Burton i England fik sig lidt af et chok, da hun var ved at forberede julemiddagen og en kæmpe fårekylling kravlede ud af en pose salat. Dyret var omkring 10 centimeter lang.

I den lokale avis forklarer Carol Soloman alle detaljerne om begivenheden, samt den ødelæggende effekt det havde på julestemningen. Den journalistiske undersøgelse viste, at fårekyllingen var kommet til England fra Frankrig, Spanien, Holland eller Italien, hvor grønsager typisk bliver importeret fra om vinteren.

Supermarkedet Aldi gav som plaster på såret to kurve med delikatesser til kvinden. Hvis denne historie ikke har overrasket dig indtil videre, så overvej lige, at fårekyllinger, præcis som den der blev fundet i salaten, jo faktisk er spiselige. De kan endda købes billigt i f.eks. Hollandske supermarkeder. I Asien er det at spise ristede fårekyllinger også på agendaen, eftersom de indeholder få kalorier men store mængder næringsstoffer. Men det handler ikke kun om fårekyllinger – kendte kokke anbefaler også frityrestegte fugleedderkopper, sure græshopper, orme, insekt-tortillaer og nøddekage med græshopper.

Der er er videnskabsmænd og organisationer verden over der mener, at det at spise insekter er en af løsningerne til hungersnøden i verden.

Derfor kan man sagtens forestille sig at det at finde en kæmpe fårekylling i salaten i fremtiden vil blive set som en lækker snak i stedet for en katastrofe.

Aldi: stiftet i 1946 i Essen, Tyskland. Selskabet har næsten 10000 butikker i 18 lande. Aldinavnet er en kombination af de første bogstaver i navnet på stifteren af Aldi, Albrect, og det tyske ord ”Diskont”. 

 

Aldis motto " Kvaliteten helt i top, prisen helt i bund", kan være svæt at leve op til, men Aldi arbejder benhårdt på at levere netop dette, det handler om at holde omkostningerne nede og stadig levere kvalitet til kunderne.

Skal du bruge dagligvarer af høj kvalitet men til en billig pris så er Aldi et rigtig godt alternativ til de mange andre dagligvarer forretninger, den evige kamp der om de danke forbrugere.

Aldi gør meget ud af promovere dem af deres produkter som har vundet priser i forskellige tests, det være hos tænk eller andre uafhængegie institutter som tester produkter.

Aldi er startet i 1931 og kom til Danmark i 1970 erne, de var den første discountkæde som angreb det danske marked, men de Fik hurtigt følgeskab af andre som så potentialet på det danske marked.

ALdi har i Danmark over 277 forretninger med mere end 3000 ansatte, noget af en bedrift når man tænker på deres første bleve etableret i 1977.

Aldi ved det er de store byer hvor de vil finde deres primære kunder, så enhver større byer vil have midnst en Aldi forretning.

Aldi ligger deres forretninger strategisk så de rammer de mennesker som ønsker billige kvalitetsvarer og som er ligeglade med med om det står pænt på hylder eller i store papkasser. Der er ikke mange indkøbsstrøg, centre som ikke har en Aldi forretning som pryder gadebilledet.