Tiendeo official website
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi offentliggør snart tilbud fra BorderShop.

Søger du efter de bedste BorderShop tilbud?

Hvis du søger efter de største BorderShop tilbud, er du på det rette sted. Her på Tiendeo, har vi alle katalogerne, så du ikke går glip af nogen form for online tilbud fra BorderShop eller alle andre butikker i Dagligvarer-kategorien i din by. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at for at blive ved med at være informeret om de nye tilbud fra BorderShop og vær blandt de første til at høre om de bedste online tilbud. Mens du venter, kan du tjekke de nyeste kataloger i Dagligvarer-kategorien som fx Calle brochuren "Dansk tilbudsavis" gyldig fra fra 27/9 til til 10/10.

Find BorderShop kataloger i din by

Andre Dagligvarer kataloger

  • Logo Rema 1000
  • Logo Netto
  • Logo Føtex
  • Logo Lidl
  • Logo 365discount
  • Logo Bilka

BorderShop, alle tilbuddene lige ved hånden

BorderShop

Bordershop er en grænsebutik ejet af Scandlines som har færge sejladsen til de havne hvor deres egne forretninger ligger ligger.

Der er et stort udvalg i de enorme grænse forretninger. Bordershoppen har et stort udvalg i øl, vin, slik og spiritus.

Bordershoppen arrangerer faste ture med Scandlines færgerne, med muighed for at forudbestille varerne hjemmefra på Bordershoppens online store så de bare skal hentes i forretningerne og er pakkede i forvejen.

Se alle Bordershoppens gode tilbud her på Tiendeo.

Bordershoppen er som en del Scandlines og har mottoet " Råd til lidt mere af det sjove" , det er lige nøjagtig hvad Borderhoppen tilbyder, deres store udvalg af sodavand, øl, specialøl og spiritus og ikke mindst deres store udvalg af Single malt whiskyer.

Bordershoppen oversættes direkte til dansk som grænseforretningen og det er hvad de tilbyder, de varer som danskerne kan hente billigt lige over på den tyske side af grænsen.

Bordershoppene tilbyder et meget stort udvalg af varer,  med store besparelser til de danskere som sejler over med enten busser, eller i egen bil.

Bordershoppen har været en del af Scandlines længe.  og ud over at tilbyde medlemsfordele hvor du kan optjene bonus point til flere og større rabatter

Bordershoppen har to forretninger i Rostock og Puttgarten hvor det selvfølgelig er Scandlines færger som sejler til.

Bordershoppen ved de med to forretninger er nødt til at blive placeret rigtigt, der er mange konkurrenter til grænsehandlen, så derfor har man lagt to store Bordershops ved større indfaldsveje ikke langt fra færgelejerne hvor Scandlines ligger til.