Andre brugere har også set på

Beskeder fra Tiendeo

Jeg ønsker at modtage de seneste Scandinavian Park kataloger og eksklusive tilbud fra Tiendeo i din by

Jeg vil også gerne modtage kataloger fra kategorien

Fortrolighedspolitik

Andre Dagligvarer butikker i din by

Dette vil måske interessere dig om Scandinavian Park...

Scandinavian Park

Scandinavian Park er et 125.000 kvadratmeter stort indkøbsområde lidt udenfor Flensborg kun 5 kilometer fra den danske grænse.

Scandinavian Park tilbyder udover den almindelige grænsehandel også husholdningsartikler, motorcykeludstyr, restauranter og meget mere.

Se Scandinavian Park mange tilbud i deres store center for grænsehandel lige udenfor Flenborg lige ved motorvej E45.

Scandinavian Park er startet i 2006 og tilbyder alt fra hoteller til indkøb af naturgas til grillen.

Scandinavian Park er finansieret af Hans-Werner Petersen som i forvejen er et kendt ansigt i grænsehandel miljøet.

 

 

Scandinavian Park er muligheden for at få handlet alt under et tag. Du kan få repareret din bil mens børnene er i legeland og tage en overnatning inden du kører videre mod syd europa. Scandinavian Park tilbyder dig dine normale grænseindkøb og lidt til med et smil.

Scandinavian Park er startet i 2006 efter næsten 4 års planlægning og konstruktion, men nu er konceptet klart og 125.000 kvadratmeter med forretninger står til at servicere gæster med de mange forskellige forretninger og produkter.

Scandinavian Park går langt for at sikre deres kunder får en god oplevelse. Tilbudene er mangfoldige og det samme er udbuddet af varer i de mange forretninger.

 

Scandinavian Park ligger i udkanten af Flensborg og ved motorvej E45 som kører gennem Europa og kun 5 kilometer fra den danske grænse. Scandinavian Park var meget opmærksomme på deres placering da de byggede Scandinavian Park og har derved gjort det let for at  komme og handle og have en god dag uden stres og jag.